FAQ

 Veel gestelde vragen:

V: Moet je Luxe Kokosballetjes per kilo of per stuk bestellen?
A: De kokosballetjes gaan per stuk met een minimum van 100 stuks. (wilt u er minder dan 100, neem contact met ons op voor de mogelijkheden)

V: Zijn de kokosballetjes vegetarisch?
A: Jazeker! De kokosballetjes zijn 100% vegetarisch, dus geen vlees, geen vis, en ook geen producten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel). Zelfs de materialen die wij gebruiken komen niet in aanraking met producten die van dieren afkomstig zijn, op melk na.

V: Hoelang zijn de kokosballetjes houdbaar?
A: De kokosballetjes zijn 3 weken houdbaar, mits goed luchtdicht bewaard. Mocht het niet goed bewaard worden of zijn de 3 weken voorbij, dan kan de kokos uitdrogen.

V: Hoe moet ik de kokosballetjes bewaren?
A: Wij adviseren om de kokosballetjes die thuis gebruikt worden luchtdicht te verpakken en te plaatsen op een koele (geen koude) donkere plek. Kokosballetjes die u cadeau doet kunt u op een koele (geen koude) plek zetten in huis, ook al geeft u het pas over een paar dagen cadeau.

V: Kunnen de kokosballetjes ook in de koelkast bewaard worden?
A: Het is mogelijk om de kokosballetjes in de koelkast te bewaren, maar dit adviseren wij niet, omdat kokos andere geuren kan ”absorberen” . Ook worden de kokosballetjes hard in de koelkast, omdat kokosvet stolt op een redelijk hoog temperatuur. Als je ze toch in de koelkast stopt, laat ze dan op kamertemperatuur komen dan worden ze wat sappiger.

V: Zijn de kokosballetjes hard of zacht?
A: De kokosballetjes zijn massief en stevig, maar aan de zachtere kant. Je hebt wel een heerlijke bite.

V: Waar is Luxe Kokosballetjes gevestigd?
A: Wij zijn gevestigd in ‘s-Gravenzande. (Optie voor het ophalen in Den Haag aanwezig)

V: Kunnen wij de kokosballetjes ophalen en/of kunnen ze bezorgd worden?
A: De kokosballetjes kunt u bij ons ophalen, dit is alleen mogelijk op afspraak. Persoonlijk bezorgen is ook mogelijk, maar afhankelijk van de woonplaats. Mocht het geen optie zijn om te komen halen/brengen, dan is dat geen probleem! Wij maken gebruik van de bezorgservice van PostNL. De kokosballetjes worden vers bij u afgeleverd!

V: Hebben jullie ook wat allergie informatie?
A: De kokosballetjes bevatten melk en kokos. Kan sporen bevatten van noten, pinda’s en sesamzaden.
Bij de keuze uit gekleurde kokosballetjes of smaken worden er andere ingrediënten en E-nummers aan het product toegevoegd. Wilt u meer informatie hierover, dan kunt u ons een email sturen. (info@luxekokosballetjes.nl)

Comments are closed.